DATES IMPORTANTS PER LES EXTRAESCOLARS DEL SEGON TRIMESTRE (ALTES I BAIXES)

ALTES I BAIXES DEL 7 DE DESEMBRE AL 13 DE DESEMBRE

Important: Totes les baixes i altes es tramiten per al web http://www.afaantonibrusi.cat/

Benvolgudes famílies,
 
Durant els propers dies procedirem a l’anàlisi de grups per les extraescolars del SEGON trimestre. Hi ha algunes dates molt importants a tenir en consideració:
 
* Baixes d’activitats: com sabeu les baixes de les activitats són trimestrals. Això és per poder garantir que cap grup es desfarà durant el trimestre per la baixa d’algun alumne. El que no es pot garantir és d’un trimestre al següent, ja que els proveïdors marquen uns números mínims per realitzar l’activitat. Si això succeís i alguna activitat s’hagués de cancel·lar per falta d’alumnes, se us comunicaria abans del dia 16 de desembre
 
Del 7 de desembre fins al 13 de desembre s’activarà a les vostres fitxes personals del web de l’AFA (www.afaantonibrusi.cat), la possibilitat de gestionar les baixes que necessiteu. Fora d’aquest termini, no es podran cursar més baixes, ja que els grups ja estaran tancats amb els proveïdors.
 
* Si voleu inscriure els vostres fills/filles a alguna activitat amb la intenció que comencin a l’inici del tercer trimestre ho podreu fer fins al dia 13 de desembre.  El sistema us dirà que han entrat en llista d’espera i un cop revisades les sol·licituds, us comunicarem (abans del 16 de desembre) si és possible que el vostre fill/filla realitzi l’activitat o, al contrari, ha de continuar en llista d’espera fins que s’alliberi una plaça.
 
Moltes gràcies.

AFA ANTONI BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies