Casals i colònies

COLÒNIES AFA BRUSI 2021!
Benvolgudes famílies,
 

Amb tot l’ajut i suport dels membres de l’AFA que surten, aquests dies estem fent el traspàs de tots els temes gestionats per l’AFA. 

Des de la nova junta AFA hem començat a treballar alguns temes, com les colònies d’estiu que cada any organitza l’AFA.

Estem organitzant unes colònies adreçades a tots els nens de l’escola interessats, que es farien just en acabar el curs escolar i que tindrien una durada de 3 dies/2 nits. Donat que és un any una mica estrany, no ha estat fàcil trobar una opció adient.


Les colònies estan organitzades per l’empresa Rosa dels Vents i es farien a la casa de colònies Torreferrana, a la Costa Brava, concretament a Sobrestany, del 30 de juny-2 de juliol. Podeu consultar fotos i informació aquí: https://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/es/casa/torreferrana

El preu estimat és de 227 euros per nen i inclou l’estada amb activitats, tots els àpats i l’autocar d’anada i tornada des de l’escola amb un monitor acompanyant.

Per tal de saber si és viable organitzar-les necessitaríem saber quantes famílies hi estaríeu interessades, ja que necessitem un mínim de 15 nens i nenes per tirar-les endavant.   


Si us plau, les famílies que esteu interessades responeu aquest mail com a MÀXIM el dijous 6 DE MAIG amb les dades de les nenes/nens (nom, cognoms, curs actual) que voldríeu inscriure. Si arribem al mínim ens posarem en contacte amb els interessats per gestionar la reserva.

Gràcies!

JUNTA AFA ANTONI BRUSI

CASAL D’ESTIU 2021

Vosaltres també teniu ganes d’estiu? Ja és aquí el casal de Kids&Us a l’escola Antoni Brusi


Al Kids&Us Poblenou vivim l’estiu al 100%: 100% diversió i 100% en anglès. Els vostres infants gaudiran al màxim de les vacances d’estiu en els nostre casal Summer Fun a l’Escola Antoni Brusi. I sabeu què és el millor? Que ho faran mentre amplien i enriqueixen els seus coneixements d’anglès sense adonar-se’n!


TOTA LA INFORMACIÓ: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripciones

CASAL D’ESTIU 2019

Repetim casal en anglès amb Kids&Us!

Reunió informativa dia 9 de d’Abril

Total la informació al web: Informació casal d’estiu 2019 Kids&US

casal d'estiu 2019

CASAL DE SETMANA SANTA’19 AL BRUSI

Full inscripció: DIPTIC CASAL SETMANA SANTA 19

DIPTIC CASAL Primavera 19 - Antoni Brusi (2)_page-0001

DIPTIC CASAL Primavera 19 - Antoni Brusi (2)_page-0002

 

Informació CASAL D’ESTIU al BRUSI 2017

T’imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa? L’English Summer Fun és un casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys, l’objectiu del qual es la immersió en anglès durant una setmana i que se centrarà en una temàtica específica. Durant aquesta setmana crearem situacions per promoure la interacció en anglès, sempre a través d’experiències divertides i interessants per a cada grup d’edat.

LLOC: Escola Antoni Brusi (Carrer de Sardenya, 27)
EDAT: 3 – 12 anys.
FRANGES HORARIES: 

Oferim el casal en dues opcions horàries:

Opció A : de 9:00h a 17:00h.
Opció B : de 9:00h a 15:00h tots els dies excepte el dia de l´excursió i divendres que l´horari serà de 9:00 a 17:00h.

Més informació…   brussi_preus-english-summer-fun-by-kids-2017

TORNS I SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

1/ HOLD ON TIGHT (del 26 de juny al 30 de juny)

T’havies imaginat mai viure en una fira? Doncs la fira ha arribat al casal i cada dia l’emplenarà amb diferents paradetes amb reptes que només els nens i nenes més hàbils podran superar! Això si, no us oblideu de portar el vostre tiquet per a què els firaires ambulants us posin el segell!

2/ CIRCUS (del 3 de juliol al 7 de juliol)

Amb l’acadèmia de circ aprendreu les habilitats imprescindibles per ser artistes gràcies a tots els jocs que us hem preparat!Aprendreu a mantenir l’equilibri, a ser àgils i ràpids, a fer una gran posada en escena també les arts dels malabars! Que comenci l’espectacle!

3/ PIRATES (del 10 de juliol al 14 de juliol)

Si et vols convertir en un intrèpid pirata i viure mil aventures, no us podeu perdre aquesta setmana! Pugeu a bord de la temàtica amb més tresors amagats, mapes que amaguen sorpreses i lloros que no saben ser pirates! I no t’oblidis que per ser un bon pirata necessites una bona embarcació… Vine i pren part de la construcció d’un vaixell de grans dimensions!

4/ ANCIENT GREECE (del 17 de juliol al 21 de juliol)

I si tinguessis l’oportunitat de traslladar-te a la Antiga Grècia i viure tota la seva màgia en primera persona? Amb Ancient Greece viatjarem al món de la fantasia, dels animals mitològics, dels Déus i dels esports grecs! No et perdis l’oportunitat de fer un viatge al passat amb molt d’esport i molta aigua!

5/ SPACE & ALIENS (del 24 al 28 de juliol)

Space&Aliens ens porta una setmana vinguda d’un altre planeta! Jugarem com alienígenes i descobrirem els diferents elements de l’univers!Escalfeu els motors de les vostres naus perquè marxem a la recerca de les estrelles!

Més informació…   activitats-estrella-summerfun-2017-cat-poblenou-3

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions només es poden fer online a través d’aquesta web:

https://www.englishsummerfun.com/inscripcions

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l’infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l’infant, que caldrà pujar a l’aplicació.

Per assegurar la participació dels infants interessats en l’oferta, independentment de la capacitat econòmica de la seva família, l’Ajuntament de Barcelona activa un ampli sistema d’ajuts econòmics adreçats als nuclis de convivència que viuen a la ciutat i que puguin justificar la necessitat d’un suport econòmic.

Més informació de AJUTS ECONÒMICS A LES FAMÍLIES 2017…   ajuts-sf2017-1

DATES D’INSCRIPCIÓ:

– A partir del 18 d’abril (alumnes de l’escola Antoni Brusi).

– A partir del 20 d’abril per alumnes de Kids&Us Poblenou

– A partir del 22 d’abril obert al barri.

 

DOSSIER FAMILIAR COLÒNIES D’ESTIU 2017 (Organitza l’AFA) << COLÒNIES PER APRENDRE, SER, FER, VIURE I CONVIURE >>

 

 

DOSSIER FAMILIAR CASAL D’ESTIU al BRUSI (amb setembre)

[/vc_column_text][vc_column_text]Benvolgudes famílies,

Us adjuntem el dossier familiar del casal d’estiu 2016 (infantil i primària)

https://issuu.com/ampabrusi/docs/casal2016_ambsetembre_cc4dfc280858ed/3?e=23953716/30000297 [/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”9855,9854,9847,9846″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Informació CASAL D’ESTIU al BRUSI

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_column_text]Benvolgudes famílies,
Fem un resum de tota l’informació del Casal d’estiu de aquest any.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]1/ Presentació al Brusi[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]2/Qué farem aquest estiu? M’expliques un somni[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]3/ Casal Multiesportiu[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4/ Ajuts i Beques[/vc_column_text][vc_column_text]Format per imprimir : Preinscripción[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]També podeu veure la presentació del Casal que fa la empresa CET10

http://fundaciocet10.org/cat/estiu-2016-antoni-brusi/

Salutacions,

AFA ANTONI BRUSI[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]COLÒNIES 2016

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]inscripcions Colònies Estiu 16 Antoni Brusi.docx[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]

I am message box. Click edit button to change this text.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies