CASAL D’ESTIU ANTONI BRUSI 2018

CASAL D’ESTIU ANTONI BRUSI 2018

English Summer Fun by Kids&Us 2018 a l’escola Antoni Brusi 

T’imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa? L’English Summer Fun és un casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys, l’objectiu del qual és la immersió en anglès durant una setmana i que se centrarà en una temàtica específica. Durant aquesta setmana crearem situacions per promoure la interacció en anglès, sempre a través d’experiències divertides i interessants per a cada grup d’edat.

LLOC: Escola Antoni Brusi (Carrer de Sardenya, 27)

EDAT: 3 – 12 anys.

FRANGES HORARIES:

Oferim el casal en dues opcions horàries:

Opció A : de 9:00h a 17:00h.
Opció B : de 9:00h a 15:00h tots els dies excepte el dia de l´excursió i divendres que l´horari serà de 9:00 a 17:00h.

Més informació: Preus i horaris casal

DATES D’INSCRIPCIÓ:

A partir del 16 d’abril (alumnes de l’escola Antoni Brusi). Les famílies que demanin l’ajut, a partir del 16 d’Abril tindrem a la vostra disposició a l’oficina de l’Ampa els fulls per demanar la beca.

A partir del 18 d’abril (alumnes de Kids&Us Poblenou).

A partir del 21 d’abril (Inscripcions obertes al barri).

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions només es poden fer online a través d’aquesta web (Pestanya Inscripcions)

https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l’infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l’infant, que caldrà pujar a l’aplicació.

Per assegurar la participació dels infants interessats en l’oferta, independentment de la capacitat econòmica de la seva família, l’Ajuntament de Barcelona activa un ampli sistema d’ajuts econòmics adreçats als nuclis de convivència que viuen a la ciutat i que puguin justificar la necessitat d’un suport econòmic.

Més informació ajuts econòmics a les famílies: Ajuts casal 2018

Nota 1:  Al moment de fer la inscripció –NO es paga res si es sol·licita BECA.

Nota 2:  Es paga el 50% al moment de la inscripció i el 50% al final de maig – si no es sol·licita BECA.

Nota 3: La sol·licitud d’Ajut s’ha d’omplir a l’oficina de l’Ampa (heu de deixar la còpia de color rosa a l’oficina de l’AMPA).

Nota 4:La fulla d’inscripció al casal (després d’omplir-la al web) s’entrega a l’oficina de l’AMPA.

TORNS I SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SAFARI (25 – 29 de juny)

Benvingut a la sabana, on podreu veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies tenen moltes ganes d’explicar-vos-ho tot sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons afamats. Descobriu què pot passar quan els animals entren en contacte amb els turistes. A més, un nen veurà els animals de molt a prop i un guepard molt trapella aprendrà una bona lliçó en aquesta emocionant setmana amb Kids&Us.

CRAZY COOKS (2 – 6 de juliol)

Durant aquesta setmana ens tornarem bojos a la cuina. Què faríeu si el cambrer d’un restaurant us confongués amb el xef? O si participant en un concurs de pastissos us sabotegessin el vostre pastís posant-hi vinagre? Aquesta setmana aprendreu a moureus entre fogons i a experimentar amb els sabors! Veniu amb nosaltres i gaudiu 100% en anglès d’aquesta setmana amb Kids&Us!

DINOSAURS (9 – 13 de juliol)

Són enormes i tenen urpes i dents esmolades. Rugeixen, esgarrapen i mosseguen. Els dinosaures són perillosos i sempre tenen gana! En Dippy, el petit dinosaure, vol que li creixin unes bones dents per poder menjar carn com els seus pares. I en Derrick és un simpàtic dinosaure de color blau que li agrada nedar i jugar al bosc. Vine a conèixer els protagonistes d’aquesta setmana i descobriràs què passa quan un temible dinosaure arriba a l’escola.

VIKINGS (16 – 20 de juliol)

Tothom sap que els víkings eren invasors perillosos que duien cascos amb banyes. O potser no? Els més petits coneixereu un ratolí víking que haurà de triar en quin vaixell salpa a la recerca d’aventures. Els altres acompanyareu els petits víkings a buscar la fletxa daurada o a donar un cop de mà a en Thor. Navega amb nosaltres en aquesta setmana amb Kids&Us!

MEDIEVAL (23 – 27 de juliol)

Hi havia una vegada un trol rondinaire i un drac que tenia tots els habitants d’un poble ben espantats. Hi havia també un príncep i una princesa que van rebre una invitació per anar a una festa. Benvingut a aquesta aventura medieval! En aquesta setmana t’hi esperen jocs, activitats i diversió 100% en anglès. No et descuidis la corona ni l’escut!

MES INFORMACIÓ AL WEB: https://www.kidsandussummerfun.com/centre/escola-antoni-brusi/173

AMPA ANTONI BRUSI

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies