Voleu gaudir d’una experiència d’intercanvi cultural amb estudiants universitaris internacionals?

Benvolgudes famílies,

L’empresa Barcelona SAE ofereix a les famílies de l’escola la possibilitat d’acollir estudiants universitaris internacionals a casa i endinsar-los en el dia a dia de la nostra cultura.

A continuació alguna informació d’interès:

    -El preu que pagarà l’empresa a les famílies és de 21€ per estudiant i per nit

    -El règim exigit consta de l’esmorzar i el sopar (sobretot durant el sopar, és el millor moment per a conversar i passar una estona junts).

    -L’habitació de l’estudiant ha de comptar amb un llit, un armari i un escriptori

    -Les estades solen ser d’entre 8 i 12 setmanes.

    -Qualsevol barri és vàlid ja que volen que els estudiants no es quedin només al centre, a la platja o al seu Campus, sempre i quan estiguin al municipi de Barcelona (per exemple Badalona o l’Hospitalet quedarien descartats encara que siguin a la Zona 1)

Per facilitar el procés, demanen a les famílies interessades que completin el següent formulari online ”EMPLENI EL FORMULARI AQUÍ”.

Les famílies poden decidir si volen un noi o una noia i es demanen els seus interessos i dietes per mirar de quadrar els candidats. Per exemple, si una família està familiaritzada amb el menjar sense gluten i hi ha un estudiant celíac és interessant que estiguin junts, i el mateix amb les mascotes o els hobbies.

Un cop hagueu omplert el formulari, l’empresa us contactarà per anar a veure la vostra casa i conèixer-vos en persona. També és el moment on se us explicaran tots els detalls del programa per si teniu més preguntes.

També ens demanen que us diguem que els estudiants que escullen família solen ser molt agradables, ja que si trien aquesta opció és perquè tenen interès en aprendre més sobre el nostre estil de vida.

Es valoraran famílies de tot tipus. Actualment tenen entre les seves famílies d’acollida des de parelles de 60 anys que aprofiten que els seus fills ja no són a casa per a acollir estudiants a famílies amb fills que aprofiten l’experiència per a què els nens coneguin la diversitat i practiquin l’anglès. Són famílies ben diferents i totes tenen molt d’èxit.

Si teniu més preguntes, no dubteu en posar-vos en contacte amb monica@barcelonasae.com

Adjuntem un dossier ampliant informació.

Guia Para Familias 2017_ACOLLIDAESTUDIANTS

Salutacions,

AMPA BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies