Tornen les colònies d’estiu de l’AFA Brusi 2022!

Tornen les colònies d’estiu de l’AFA Brusi!!!

A partir d’avui, ja pots inscriure els teus infants per a les colònies d’estiu 2022 organitzades per l’AFA, que enguany seran del 27 al 29 juny i estan obertes a nenes i nens de tots els cursos de l’escola.

La proposta d’aquest any és Les Mines d’Osor. Aquesta casa de colònies està situada en una antiga colònia minera que es troba al mig de les Guilleres (Osor, Girona), i envoltada de bosc de riera i castanyers.

Els infants gaudiran de diferents activitats: jocs dinàmics per petits grups, jocs de descoberta de l’entorn, activitats per racons, jocs de nit exteriors, contacontes a les nits, excursió pels voltants, activitats exteriors per grups, tallers/manualitats, vetllada/concurs, gimcana al bosc… i tindran diferents ambientacions per aconseguir una immersió total a l’estada: “El tresor de la faraona”, “Gratallops i els bandolers”, “El doctor rodamón i la màquina del temps”, “Les proves medievals”…

El preu 215€* inclou equip de monitors consolidat, autocar d’anada i tornada des de l’escola, àpats, activitats, programació, materials, assegurances d’accidents i de responsabilitat civil. 

*Aquest preu està calculat per a un mínim de 15 infants. Si no s’arriba a aquest nombre d’inscrits no es podran fer les colònies, i si la xifra és molt superior es podrà baixar una mica el preu per nen.

T’hi animes?

Fins el 4 de març, tots els que esteu interessats podeu respondre aquest mail amb les dades dels vostres infants: nom i cognoms, curs actual, telèfon i e-mail de contacte.

Podeu consultar més informació al pdf adjunt.

https://mcusercontent.com/00b6df4f8940026b256d8e5ae/files/6bdd4668-0b25-c531-8c9a-978f7cdbbb04/Colo_nies_AFA_Antoni_Brusi_aula2.pdf

Escriu-nos l’abans possible!

Junta AFA Antoni Brusi

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies