Sorteig de Sant Jordi: Conte "El follet Oriol i la llança màgica"

Benvolgudes famílies,

Per gentilesa de l’il·lustrador Oscar Sardà, tots aquells que compreu un llibre nou el divendres 22 d’abril a la parada de llibres de l’AMPA entrareu al sorteig d’un exemplar del conte “El follet Oriol i la llança màgica”, amb una dedicatòria i un dibuix personalitzat de Sant Jordi fet per l’autor.

Follet Oriol

El guanyador serà anunciat via correu electrònic i a l’oficina de l’AMPA. L’autor de la sèrie de llibres infantils El follet Oriol, oferirà, desprès de dinar, un taller de Conta contes de “El Follet Oriol i l’aventura de la mel” als alumnes de Primer i Segon a l’escola per gentilesa de l’AMPA. I a partir de les 16:30, el trobareu a la nostra parada de llibres fent dedicatòries i un dibuix personalitzat a tots aquells nens i nenes que comprin algun dels seus contes.

Us recordem que enguany, la festa de Sant Jordi de l’escola serà solidària i que tots els beneficis de la venda de llibres, roses i punts de llibre aniran a parar íntegrament a dues ONGs: Amics de la Gent Gran i ACNUR, per ajudar als refugiats de Síria. Així, a més de fomentar la lectura entre els nostres fills i filles, ajudarem també a dues bones causes.

A la tarda, comptarem també amb concursos i tallers gratuïts oferts de forma desinteressada per alguns dels nostres proveïdors d’extraescolars.

Esperem que gaudiu de la festa de Sant Jordi que us hem preparat!

AMPA BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies