L’autor i il·lustrador de contes del Follet Oriol, Oscar Sardà, tornarà a signar llibres al Brusi per Sant Jordi

Benvolgudes famílies,

Com cada any, l’AMPA col·labora amb l’Escola perquè la celebració de Sant Jordi sigui un dia molt especial. Desprès de la boníssima acollida que va tenir l’any passat la sessió de l’Oscar Sardà entre els nens i nenes de cicle Inicial, aquest curs hem volgut repetir l’experiència. Així que demà a la tarda, en horari lectiu i per gentilesa de l’AMPA, els nens i nenes de P4 i P5 podran gaudir d’una sessió de conta contes i veure com fa en directe il·lustracions del seu nou llibre “El follet Oriol i el gegant mecànic”, que han estat treballant aquests dies prèviament a l’aula. Esperem que gaudeixin molt de l’experiència!

follet oriol1

D’altra banda, anunciar-vos que a partir de les 16:30 l’autor estarà signant exemplars dels seus llibres al pati de l’escola fent una dedicatòria i un dibuix personalitzat per cada nen.

També en horari lectiu, oferirem als nens i nenes de Segon i Tercer una sessió de teatre en anglès, gràcies a Kids&Us i per gentilesa de l’AMPA, on podran divertir-se i participar en les aventures de la Gina Ginger, a la que ja han pogut conèixer aquesta setmana a través d’un llibre de lectura.

Al sortir de l’escola, podreu gaudir d’activitats pensades pels més petits, com un taller gratuït de Sant Jordi per gentilesa de Jumping Clay.

Feliç dia de Sant Jordi a l’escola. Us esperem a tots a la nostra parada de llibres nous i també solidaris de segona mà!

AMPA Antoni Brusi

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies