Servei monitoratge extraescolars migdia

Benvolgudes famílies,

Aquest curs 2016/2017, l’escola ens ha demanat que les extra lectives de migdia finalitzin com a màxim a les 14.45 hores, de cara a que els alumnes puguin tenir un petit descans abans de reprendre les classes de la tarda.

A causa d’això, s’ha buscat una solució pels nens i nenes que no es queden a dinar a l’escola  i que fan extraescolars al migdia que per un quart d’hora o mitja hora han de marxar de l’escola i tornar a les 15:00.

Per donar un millor servei i comoditat a les famílies, i perquè els vostres fills i filles en aquest espai de temps puguin quedar-se a l’escola supervisats pel servei de monitoratge, se us ofereix la possibilitat de què els alumnes que no es queden a dinar puguin realitzar l’extraescolar corresponent i quedar-se desprès al pati amb supervisió pagant 1 euro per nen i dia.

Si no ens dieu el contrari, passarem nota a l’empresa de monitoratge dels dies que els vostres fills requereixen aquest servei de cara a que us facturin la quantitat corresponent a finals de mes.

 

Moltes gràcies,

AMPA

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies