Seeking foreign volunteers to organize a great family party at Brusi/ Es busquen voluntaris per organitzar una gran festa familiar a l’escola

Dear families,

Do you want to give us a hand at preparing a great family party to learn more about your country?

Once again this year, the language committee and the AMPA want to organize around spring time a big party focused on a specific nationality so that our children can enjoy learning about that country (habits, games, curious facts) and they can taste the typical dishes of the area.

For the last two years we have celebrated the British Tea Party and the French party of Le Petit Prince that were both a great success.

To make it happen again, we need the collaboration of foreign families who want to tell us more about their culture or country, either by preparing typical dishes from the area or by giving ideas and participating in the preparation of the party.

Please send us your proposals or your willingness to collaborate to ampa.brusi@gmail.com

Thank you so much for your help and for making it happen once again!

bola del mon

Benvolgudes famílies,

Voleu donar-nos un cop de mà per preparar una gran festa familiar que ens apropi una mica més a la cultura del vostre país?
Com cada any, la comissió d’idiomes i l’AMPA volem organitzar cap a la primavera una festa per les famílies relacionada amb una nacionalitat concreta, de cara a que els nens i nenes de l’escola descobreixin de forma lúdica curiositats sobre aquell país i puguin tastar els plats típics de la zona.

Els cursos passats ja vam celebrar la festa de la Tea Party Anglesa i la festa Francesa del Petit Príncep que van ser tot un èxit de participació.

Per fer-ho possible de nou, necessitem la col·laboració de famílies estrangeres que vulguin donar a conèixer la seva cultura o país a l’escola, ja sigui preparant plats típics del país perquè les famílies els puguin provar o donant idees i participant en la preparació de la festa.

Per fer-nos arribar les vostres propostes o voluntat de col·laboració, ens podeu enviar un correu a ampa.brusi@gmail.com

Moltes gràcies.

AMPA ANTONI BRUSI

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies