SANT JORDI SOLIDARI I SIGNATURA DE LLIBRES DEL FOLLET ORIOL

Benvolgudes Famílies,

A l’Ampa estem preparant un Sant Jordi molt especial. El dia 22 d’abril a la tarda oferirem la possibilitat de que compreu els llibres de Sant Jordi, amb descomptes molt interessants, al pati de l’escola i us sumeu així al nostre Sant Jordi solidari, que comptarà també amb tallers gratuïts ofertats de forma desinteressada per alguns dels nostres proveïdors d’extraescolars.

Aquest any, tots els beneficis de la venda de llibres, roses i punts de llibre aniran a parar íntegrament a dues ONGs: Amics de la Gent Gran i ACNUR, per ajudar als refugiats de Siria. Així, a més de fomentar la lectura entre els nostres fills i filles, ajudarem també a dues bones causes.

 En aquesta edició, comptarem també amb la presència de l’il·lustrador Oscar Sardà, autor de la sèrie de llibres infantils El follet Oriol, que, desprès de dinar, oferirà un taller de Conta contes de “El Follet Oriol i l’aventura de la mel” als alumnes de Primer i Segon a l’escola per gentilesa de l’AMPA. A partir de les 16:30, el trobareu a la nostra parada de llibres fent dedicatòries i un dibuix personalitzat a tots aquells nens i nenes que comprin algun dels seus contes.

 follletTots aquells que vulgueu comprar el seus llibres amb antelació, podeu fer la vostra comanda anticipada a l’oficina de l’AMPA. I aquells que no pugueu estar aquell dia, podeu deixar el vostre exemplar de El Follet Oriol i l’Aventura de la mel a l’oficina de l’AMPA i l’autor us els tornarà uns dies més tard amb una dedicatòria i dibuix personalitzat.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i esperem que gaudiu de la nostra festa de Sant Jordi.

AMPA BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies