REUTILITZACIÓ LLIBRES !!

Comunicat dirigit a les famílies sòcies de l’AMPA:

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, la nostra escola disposa d’un programa de reutilització de llibres de text que té una gran acollida, ja que redueix l’impacte econòmic per a les famílies i serveix per concienciar en la reutilització a més de reduir l’impacte ambiental.

El programa està gestionat entre l’escola i l’AMPA, on ens encarreguem de revisar els llibres, folrar-los, si cal, i preparar els lots pels alumnes, de tal manera que els trobin disponibles al començament de curs.

Com cada any, heu rebut informació respecte aquest programa juntament amb l’informe de final de curs on s’indicava que per poder adherir-vos al programa cal pagar una quota de reutilització, que s’ha d’ingressar al compte corrent de l’AMPA.

Per tal de facilitar aquest tràmit, i ja que la majoria de famílies participa del programa, aquest any l’AMPA cobrarà directament la quota mitjançant compte bancari, juntament amb la primera meitat de la quota de soci de l’AMPA.

La quota de reutilització (primer 8,00€, segon 14,94€, tercer 12,18€, quart 12,18€, cinquè 13,98€, sisè 12,68€)  més la meitat de la quota de soci es cobraran el dia 11 de juliol.

Les famílies que NO VULGUIN participar al programa de reutilització de llibres ho han de comunicar a l’AMPA abans del dia 8 de juliol, enviant un correu electrònic a ampa.brusi@gmail.com.

Totes les famílies que no comuniquin res, rebran el cobrament directament pel banc i no s’hauran de preocupar de fer la transferència.

L’acceptació del cobrament implica l’acceptació de les condicions de participació al programa de reutilització, que ja heu rebut en paper i que tornem a proporcionar a continuació:

Volem participar en el Projecte de Reutilització de Llibres de l’Escola Antoni Brusi i ens comprometem a ajudar el nostre fill/a a conservar en bon estat els llibres reutilitzables i reposar-los en cas de pèrdua o mal ús.

No fa falta portar el paper d’adhesió al programa signat a l’AMPA, ja que queda implícit en l’acceptació del cobrament.

Les famílies que ja hagin fet la transferència corresponent a la quota de reutilització, no rebran el cobrament un altre cop. En cas que hi hagués alguna errada, no dubteu en comunicar-ho.

Esperem així facilitar la gestió d’aquest programa tant per les famílies com per tota la gent que hi treballa per tal de què funcioni correctament.

Moltes gràcies a tots.

Salutacions,

AMPA Antoni Brusi

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies