Passaport a l’Aventura: llegir en anglès al Brusi té premi

Estimades famílies,

Com sabeu, l’AMPA fa anys que aposta per incentivar l’ús de l’anglès a l’escola, és per això que en els darrers cursos hem proporcionat assistents de conversa americans en horari lectiu a primària, oferim diverses extraescolars en aquest idioma, il·lustrem les parets de l’escola amb pòsters en anglès i organitzem activitats lúdiques com sessions de conta contes per Sant Jordi o casals d’estiu.

Ens il·lusiona molt comunicar-vos que, conjuntament amb l’Escola i la Biblioteca Xavier Benguerel, aquests curs seguirem oferint un projecte que busca incentivar la lectura de llibres en anglès de forma lúdica, a través del joc.

Poster Promocional (3)-page-001

Sota el lema: “Passport to Adventure” tres viatgeres misterioses han presentat a les aules de 3er a 6é aquest projecte en que els nens i nenes del Brusi hi poden participar llegint llibres en anglès que trobaran a la biblioteca de l’escola, completant desprès una fitxa resum (que comentaran desprès amb el seu profesor d’anglès a l’aula) i obtenint un segell al passaport lector cada cop que acabin un llibre.

tres viatgeraes

Aquest projecte té tres objectius principals:

Incentivar la lectura.

Perdre la por a llegir en anglès i millorar la comprensió.

Passar-ho bé i guanyar premis.

I no seria possible sense la col·laboració de l’escola, de la Nuria Burrull (bibliotecària del Brusi), i de la Biblioteca Xavier Benguerel, que ens fan de prescriptors dels llibres més adients per cada franja d’edat i nivell de comprensió, ens deixaran en préstec un ampli ventall de llibres en anglès del seu catàleg, a més a més, de regalar llibres a alguns afortunats lectors per gentilesa de Biblioteques de Barcelona.

Llegir té moltes recompenses. I l’AMPA i la Biblioteca Xavier Benguerel volem sumar-hi alguna més, així, cada cinc llibres llegits, els nens i nenes de l’escola podran guanyar divertits premis durant tot l’any escolar: hi haurà productes de papereria, llibres, caramels, jocs diversos, així com altres sorpreses.

La dinàmica és molt senzilla: un cop llegits 5 llibres i obtinguts 5 segells al passaport lector a la Biblioteca de l’escola, els alumnes posaran la mà dins una caixa misteriosa que tindrem a l’AMPA i extrauran una bola mitjançant la qual sabran quin premi els ha tocat.

pasportcaixa

Des de l’AMPA, us animem a que incentiveu als vostres fills i filles a què es passin per la biblioteca de l’escola a demanar el seu passaport lector. Poden participar-hi durant tot el curs escolar.

D’altra banda, si teniu llibres en anglès a casa que ja no utilitzeu i vulgueu donar a la Biblioteca de l’escola, seran molt benvinguts perquè en puguin gaudir molts més nens i nenes. Els podeu deixar a l’AMPA en horari d’oficina.

Moltes gràcies a tots per col·laborar en que aquesta iniciativa sigui tot un èxit.

 

logo ampa

biblioteca-xavier-berenguel

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies