MOLT IMPORTANT: DIA 21 JULIOL ÚLTIM DIA PER LES INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS MIGDIA I TARDA

Benvolgudes famílies,

Us informen que s’han tornat a obrir al web les extraescolars de migdia: escacs, còmic, jumping, idiomes, corals, tallers de música, combos.(excepte les d’instrument individual i llenguatge musical).

Els alumnes que ja s’hagin inscrit a un instrument NO poden apuntar-se a cap altra activitat al migdia, ja que les llistes de música estan tancades i el dia d’instrument s’assigna en funció de les altres activitats que realitzen els alumnes.

Data d’inscripcions d’activitats de migdia i tarda fins al 21 de Juliol

A partir d’aquesta data, totes les inscripcions que es facin mitjançant el web quedaran en llista d’espera i les places seran confirmades la primera setmana de Setembre.

Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes.

Recordatori Pagament: A finals del mes de Juliol, es cobraran les matrícules de les activitats a les quals hàgiu inscrit els vostres fills/filles. En el cas d’instrument, es cobrarà la mensualitat corresponent al mes de setembre. Aquests imports no són retornables.

Important: a finals de Juliol us comunicarem si hi ha algun grup que no surti per falta d’inscrits, per això és important que feu les inscripcions abans del 21 de Juliol que quedaran tancades les activitats definitivament.

Enllaç de la graella: http://www.ampaantonibrusi.es/resum-extraescolars2017-2018/

Enllaç clàusules: http://www.ampaantonibrusi.es/clausules-inscripcions-extraescolars-curs-2017-2018/

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies