L’AMPA subvenciona un Pla d’Impuls a la Lectura en Anglès des de l’aula mitjançant assistents de conversa americans

Benvolgudes famílies,

Ens plau comunicar-vos que la iniciativa del Passport to Adventure per promoure la lectura de llibres en anglès ha tingut una fantàstica acollida entre els nens i nenes de 3r a 6é.

Us volem donar les gràcies a tots vosaltres per animar-los a participar! I també agrair especialment a aquelles famílies que han donat llibres de lectura en anglès per ampliar el catàleg de la nostra biblioteca.

Aquest Pla d’Impuls a la Lectura en Anglès té una doble vessant aquest curs i més enllà de la col·laboració amb la Biblioteca Xavier Benguerel que ens proporciona llibres en anglès del seu catàleg i ens assessora sobre les lectures més adients pels nens de primària, l’AMPA ha tancat un acord amb l’Acadèmia d’idiomes Downtown perquè participin en un programa d’acompanyament a la lectura en anglès mitjançant la incorporació de professores de conversa americanes fixes a l’escola. Aquesta col·laboració setmanal es fa en horari lectiu a l’hora d’anglès i permet desdoblar grups de conversa i estimular i potenciar l’habilitat lectora dels alumnes de 3r a 6é de primària. A més a més, ajuda a assolir una comprensió més profunda dels textos en aquest idioma i a millorar-ne la pronunciació.

L’AMPA i la Diputació de Barcelona subvencionen al 100% aquest projecte pilot, que esperem que tingui continuïtat també els propers cursos i que sigui profitós pels alumnes.

AMPA ANTONI BRUSI

 downtownlogo

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies