L’AMPA subvenciona projectes innovadors a l’aula que fomenten l’aprenentatge de les matemàtiques i la comprensió lectora.

Benvolgudes famílies,

Aquest curs l’escola ha incorporat entre els nens de 1r a 6è de primària un projecte innovador anomenat Methmath subvencionat per l’AMPA que pretén fer divertides les matemàtiques.D’aquesta manera, els alumnes d’un mateix curs amb un nivell diferent de coneixements poden avançar de forma autònoma i al seu ritme, resolent operacions i problemes matemàtics a l’aula i també  des de casa. El recorregut està ple de petites proves d’enginy, que també s’hauran de superar per seguir endavant.

Aquest mètode busca estimular en els alumnes el seu gust per les matemàtiques i fer-los agafar més confiança, a més a més de potenciar que resolguin els problemes plantejats amb més rapidesa.

D’altra banda, també subvencionat per l’AMPA, s’ha incorporat aquest curs el mètode Ubinding per els alumnes de 1r curs de primària, un programa innovador en l’aprenentatge dels processos lectors, que acompanya l’alumne en l’adquisició d’una bona base de lectura, consolidant la descodificació i la comprensió lectora.

Desenvolupat per la Universitat de Barcelona, aquest mètode permet detectar possibles trastorns i dificultats de l’aprenentatge en alumnes de 1r a 6è de primària. I un cop detectats els hi proposa un treball personalitzat per a cada alumne tant a l’escola com a casa per millorar el seu rendiment.

Enguany, l’AMPA ha subvencionat una part del cost de tots dos programes que s’impartiran per primer cop a l’escola durant tot el curs 2018-2019 amb la voluntat que siguin assequibles per tothom.

Aquesta subvenció estarà finançada en un 50% amb els recursos propis de l’AMPA i un altre 50% finançada per la Diputació de Barcelona, dins el projecte subvencional ” Millorar l’habilitat lectora ens ajudarà a millorar també altres competències”. Així, les famílies s’han de fer càrrec només d’una petita part del cost d’aquests dos projectes que aposten per treballar noves fórmules educatives a l’aula i anar més enllà del mètode tradicional d’ensenyament d’aquestes matèries.

Gràcies.

AMPA ANTONI BRUSI

logo ampa

descarga

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies