INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS CURS 2020-2021

DATES INSCRIPCIONS ACTIVITATS CURS 2020-2021. INSCRIPCIONS MIGDIA FINS AL 26 DE JULIOL, RESTA ACTIVITATS FINS AL 31 D’AGOST
 
Benvolgudes famílies,

Us informen que ja tenim penjada al web de l’AFA la graella d’extraescolars pel curs vinent, així com les clàusules corresponents a aquest curs 2020-2021.
 MOLT IMPORTANT
 Les següents activitats Taekwondo, Gimnàstica Ritmica i Dansa P3 i Combos, quan feu les inscripcions al web, passaran directament a la llista d’espera. Això és perquè encara no sabem a quins espais de l’escola es podran realitzar i si finalment es podran dur a terme. Quan tinguem més informació, ho comunicarem a les famílies. Per la resta d’activitats, les inscripcions es faran al web amb normalitat.

Hem hagut de baixar les ràtios per garantir les mesures de seguretat i, a conseqüència d’això, a algunes activitats pot haver-hi un increment de preu.

 Els horaris d’inici de les activitats de tarda poden veure’s modificats (entre 10 i 20 minuts) depenent de l’organització de l’escola.
Quan tinguem més informació ho comunicarem a les famílies.
S’ha de tenir en compte que la realització de les activitats pot veure’s afectada per les circumstàncies de la covid-19 en cada moment i per les mesures que es marquin per realitzar les extraescolars. 
 
Les dates per realitzar les inscripcions són les següents:

Data d’inscripció d’activitats migdia: del 16 de JULIOL  al 26 de JULIOL

Els alumnes que no hagin formalitzat la matrícula abans del 26 de juliol entraran en llista d’espera i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes nous en cas de manca de places. Per organitzar els horaris de música és necessari que realitzeu les inscripcions de totes les activitats de migdia que farà el/la vostre fill/a (Escacs, Còmic, Idiomes, Jumping Clay  i Teatre, i indicar si NO es queda a dinar habitualment).
Si no ho indiqueu, no es garanteix la compatibilitat d’activitats.

Data d’inscripció d’activitats de tarda: del 16 de JULIOL al 31 d’AGOST

A partir d’aquesta data, totes les inscripcions que es facin mitjançant el web quedaran en llista d’espera i les places seran confirmades al setembre. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes. En cas de manca de places, s’obriran llistes d’espera.

Pagament: La segona quinzena del mes de setembre es cobraran les matrícules de les activitats a les quals hagueu inscrit els vostres fills/filles. En el cas d’instrument, es cobrarà la mensualitat corresponent a la meitat del mes de setembre. Aquests imports no són retornables.
 
IMPORTANT MODIFICACIONS CLÀUSULES: La inscripció de qualsevol de les activitats implica l’acceptació d’aquestes clàusules.

http://www.afaantonibrusi.cat/clausules-inscripcions-extraescolars-curs-2020-2021/

GRAELLA CURS 2020-2021

http://www.afaantonibrusi.cat/resum-extraescolars-2020-2021/

AFA ANTONI BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies