INFORMACIÓ IMPORTANT: EXTRAESCOLAR ANGLÈS MIGDIA KIDS&US CURS 2019-2020

INFORMACIÓ IMPORTANT: EXTRAESCOLAR ANGLÈS MIGDIA KIDS&US CURS 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Arran de la petició de nombroses famílies de fer anglès amb el mètode Kids&Us, des de l’AMPA estem treballant per a que el curs vinent aquest proveïdor ofereixi classes d’anglès extraescolars a l’escola en horari de migdia de P4 a 6è.

Aquesta extraescolar serà presentada al Consell Escolar del proper 5 de juny, es tracta d’una proposta fins que no sigui aprovada.

Us detallem a continuació els punts a tenir en compte de cara a valorar apuntar els vostres fills i filles a aquesta activitat si NO l’han fet fins ara:

Criteris d’entrada a la metodologia Kids&Us per a nous alumnes

La inscripció per als infants des de P3 fins a 1r és oberta, és a dir, no cal fer cap mena de prova de nivell per entrar a la metodologia.
• P3: Nivell Sam (1h/setmana)
• P4/P5: Nivell Emma (1h/setmana)
• 1r: Nivell Oliver (1h/setmana)

No obstant, a partir de 2n fins a 6è serà necessari fer una prova de nivell oral (Placement Test), tenint en compte la data de naixement de l’infant per tal de poder cursar a Kids&Us. La prova de nivell per a infants de 6è inclourà, a més, una part escrita.

Aquesta prova no durarà més de 10 minuts.

• 2n: Nivell Marcia (1h/setmana) sempre que superin la prova de nivell (Placement test Marcia). Aquesta prova de nivell la poden fer tots els nens de 2n, no cal que compleixin d’entrada cap criteri.

A partir de 3r només podran entrar al mètode si compleixen amb algun dels criteris indicats * i si superen la prova de nivell (Placement Test). Els nivells als quals podran accedir segons els resultats de la prova són:

• Nivell Pam&Paul (segons data de naixement) – (1 h/setmana)
• Nivell Ben&Brenda (segons data de naixement) – (1,5 h/setmana: 45 min/dos dies alterns)
• Nivell Animal Planet 1 (segons data de naixement) – (2 h/setmana dies alterns)
• Nivell Animal Planet 2 (segons data de naixement) – (2 h/setmana dies alterns).

*Criteris per a la prova de nivell:

• Infants que hagin estat escolaritzats en centres educatius amb sistemes d’ensenyament bilingüe o centres d’ensenyament britànics o americans.
• Infants amb antecedents d’aprenentatge de l’anglès en edats primerenques (per exemple, contacte regular amb familiar nadiu, cangur angloparlant, haver viscut a l’estranger durant un període llarg de temps,…) i que per tant tinguin ja unes competències orals en la llengua anglesa assolides.

MOLT IMPORTANT: Les famílies de 2n a 6è interessades en què els vostres fills i filles (sempre que compleixin amb els criteris establerts) facin la prova de nivell, heu de concertar hora amb la directora del centre de Kids&Us Poblenou, al telèfon 615 816 080 (Angie). Les proves de nivell es podran fer al carrer Almogàvers 219 des d’avui dijous fins al proper dimarts 4 de juny en horari de 10 h a 14 h i de 15 h a 20 h.
La DATA MÀXIMA per realitzar el test de nivell serà el dimarts dia 4 de juny a les 20 h.

El proveïdor actual d’anglès al migdia Oxford House seguirà oferint també les seves classes d’anglès lúdic com en els darrers cursos.

PREUS (el nombre d’hores a realitzar ve determinat en funció del nivell, no es pot triar):

Les classes es realitzaran durant tot el període lectiu de l’escola, i per tant les quotes seran de 9 mensualitats completes d’octubre a juny.

• Preu per nen mensual cursos d’1 hora/sessió: 62 eur/nen.
• Preu per nen mensual cursos de 1,30 h/2 sessions de 45 minuts: 84 eur/nen.
• Preu per nen mensual cursos de 2 h/2 sessions d’una hora cada una: 98 eur/nen.
• Preu material anual cursos 1 h i 1,5 h: 70 eur/nen. (El cost del material s’haurà d’abonar en el mes de juny, un cop  realitzada la preinscripció).

• Preu material anual cursos 2 h: 80 eur/nen. (El cost del material s’haurà d’abonar en el mes de juny, un cop realitzada la preinscripció).

Gràcies
JUNTA AMPA ANTONI BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies