Informació Graella extraescolars curs 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Us informen que ja tenim penjada al web de l’AMPA la graella d’extraescolars pel curs vinent així com les clàusules corresponents a aquest any. La inscripció de qualsevol de les activitats implica l’acceptació d’aquestes clàusules.

Les dates per realitzar les inscripcions són les següents:

Data d’inscripció d’activitats migdia: del 6 de juny al 19 de juny.

Els alumnes que no hagin formalitzat la matrícula abans del 19 de juny entraran en llista d’espera i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes nous en cas de manca de places. Per organitzar els horaris de música és necessari que realitzeu les inscripcions de totes les activitats de migdia que farà el/la vostre fill/a (Escacs, Còmic, Idiomes o Jumping Clay i indicar si no es queda a dinar habitualment).

Si no ho indiqueu, no es garanteix la compatibilitat d’activitats.

Data d’inscripció d’activitats de tarda: del 6 de juny al 17 de juliol.

A partir d’aquesta data, totes les inscripcions que es facin mitjançant el web quedaran en llista d’espera i les places seran confirmades al setembre. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes. En cas de manca de places s’obriran llistes d’espera.

Pagament: A finals del mes de Juliol, es cobraran les matrícules de les activitats a les quals hàgiu inscrit els vostres fills/filles. En el cas d’instrument, es cobrarà la mensualitat corresponent al mes de setembre. Aquests imports no són retornables.

Enllaç de la graella: http://www.ampaantonibrusi.es/resum-extraescolars2017-2018/

Enllaç clàusules: http://www.ampaantonibrusi.es/clausules-inscripcions-extraescolars-curs-2017-2018/
Moltes gràcies.

AMPA BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies