Informació Graella extraescolars curs 2016-2017

Benvolgudes famílies,

El proper dia 1 de Juny tindreu penjada al web de l’AMPA la graella d’extraescolars pel proper curs així com les clausules corresponents a aquest any. La inscripció de qualsevol de les activitats implica l’acceptació d’aquestes clàusules.

Les dates per realitzar les inscripcions són les següents:

Data d’inscripció d’activitats migdia: del 3 de juny al 17 de juny. Els alumnes que no hagin formalitzat la matrícula abans del 17 de juny entraran en llista d’espera i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes nous en cas de manca de places. Per organitzar els horaris de música és necessari que realitzeu les inscripcions de totes les activitats de migdia que farà el/la vostre fill/a (Escacs, Còmic, Idiomes o Jumping Clay i indicar  si no es queda a dinar habitualment). Si no ho indiqueu, no es garantitza la compatibilitat d’activitats.

Data d’inscripció d’activitats de tarda: del 3 de juny al 18 de juliol. A partir d’aquesta data, totes les inscripcions que es facin mitjançant el web quedaràn en llista d’espera i les places seràn confirmades al setembre. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes. En cas de manca de places s’obriran llistes d’espera.

Pagament: A finals del mes de Juliol, es cobraran les matrícules de les activitats a les quals hagueu inscrit els vostres fills/filles. En el cas d’instrument, es cobrarà la mensualitat corresponent al mes de setembre. Aquests imports no són retornables.

graella

 

Moltes gràcies.

 

AMPA Antoni Brusi

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies