INFORMACIÓ: GRAELLA EXTRAESCOLARS 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Us informen que ja tenim penjada al web de l’AMPA la graella d’extraescolars pel curs vinent així com les clàusules corresponents a aquest any. La inscripció de qualsevol de les activitats implica l’acceptació d’aquestes clàusules.

Les dates per realitzar les inscripcions són les següents:

Data d’inscripció d’activitats migdia: del 28 de MAIG al 15 de JUNY

Els alumnes que no hagin formalitzat la matrícula abans del 15 de JUNY entraran en llista d’espera i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes nous en cas de manca de places. Per organitzar els horaris de música és necessari que realitzeu les inscripcions de TOTES les activitats de migdia que farà el/la vostre fill/a (Escacs, Còmic, Idiomes,… i indicar si es queda a dinar o no habitualment).

Si no ho indiqueu, no es garanteix la compatibilitat d’activitats.

Data d’inscripció d’activitats de tarda: 28 de MAIG al 15 de JULIOL

A partir d’aquesta data, totes les inscripcions que es facin mitjançant el web quedaran en llista d’espera i les places seran confirmades al setembre. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció dels alumnes. En cas de manca de places s’obriran llistes d’espera.

Pagament: A finals del mes de Juliol, es cobraran les matrícules de les activitats a les quals hàgiu inscrit els vostres fills/filles. En el cas d’instrument, es cobrarà la mensualitat corresponent al mes de setembre. Aquests imports no són retornables.

Graella 2018-2019: http://www.ampaantonibrusi.es/resum-extraescolars-2018-2019/

Clàusules 2018-2019: http://www.ampaantonibrusi.es/clausules-inscripcions-extraescolars-curs-2018-2019/

AMPA ANTONI BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies