IMPORTANT!! REUTILITZACIÓ LLIBRES CURS 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, la nostra escola disposa d’un programa de reutilització de llibres de text que té una gran acollida, ja que redueix l’impacte econòmic per a les famílies i serveix per conscienciar en la reutilització a més de reduir l’impacte ambiental.

El programa està gestionat entre l’escola i l’AMPA,  de tal manera que els alumnes ho trobaran disponibles al començament de curs.

Com cada any, heu rebut informació respecte aquest programa juntament amb l’informe de final de curs on s’indicava que per poder adherir-vos al programa cal pagar una quota de reutilització.

Per tal de facilitar aquest tràmit, i ja que la majoria de famílies participa del programa, l’AMPA cobrarà directament la quota mitjançant compte bancari, juntament amb la primera meitat de la quota de soci de l’AMPA (25 euros).

La quota de reutilització i llicència digital, més la meitat de la quota de soci 25 € que es cobrarà a partir del dia 17 de juliol.

Preus reutilització i llicència digital:
P3 5.50 €
P4 5.50 €
P5 5.50 €
primer 75 €
segon 49,70 €
tercer 28,68 €,
quart 28,68€,
cinquè 30,48€,
sisè 29,18€

No cal portar el paper d’adhesió al programa signat a l’AMPA, ja que queda implícit en l’acceptació del cobrament.

Adjuntem l’enllaç amb els llibres que també necessitareu pels cursos de 3r a 6è i que estan a la venda en l’oficina de l’AMPA:  

LLIBRES DE TEXT 2019-2020 (5)
Esperem així facilitar la gestió d’aquest programa tant per les famílies com per tota la gent que hi treballa per tal que funcioni correctament.

Gràcies

Ampa Antoni Brusi

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies