IMPORTANT: Dates per les extraescolars del segon trimestre.

Benvolgudes famílies,

Durant els dies vinents procedirem a l’anàlisi de grups per les extraescolars del segon trimestre. Hi ha algunes dates molt importants a tenir en consideració:

Us informen que a causa d’una incidència en el sistema informàtic, a partir d’avui dia 9 de desembre fins al 16 de desembre, les baixes i altes de les extraescolars pel segon trimestre s’hauran de gestionar directament a l’oficina de l’ Ampa o  enviant un mail a ampa.brusi@gmail.com

* Baixes d’activitats: com sabeu les baixes de les activitats són trimestrals. Això és per poder garantir que cap grup es desfarà durant el trimestre per la baixa d’algun alumne. El que no es pot garantir és d’un trimestre al següent, ja que els proveïdors marquen uns números mínims per realitzar l’activitat. Si això succeís i alguna activitat s’hagués de cancel·lar per falta d’alumnes, se us comunicaria abans de les festes de Nadal.

* Si voleu inscriure els vostres fills/filles a alguna activitat amb la intenció que comencin a l’inici del segon trimestre ho podreu fer fins al dia 16 de desembre. Un cop revisades les sol·licituds, us comunicarem (abans de les festes de Nadal) si és possible que el vostre fill/filla realitzi l’activitat o, pel contrari, ha de continuar en llista d’espera fins que s’alliberi una plaça.

 

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Moltes gràcies.

 

AMPA BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies