Important: Dates per les extraescolars del segon trimestre (Altes i baixes)

Dates per les extraescolars del segon trimestre. ALTES I BAIXES DE L’1 DE DESEMBRE AL 10 DESEMBRE.

Benvolgudes famílies,

Durant els primers dies de Desembre procedirem a l’anàlisi de grups per les extraescolars del segon trimestre. Hi ha algunes dates molt importants a tenir en consideració:

* Baixes d’activitats: com sabeu les baixes de les activitats són trimestrals. Això és per poder garantir que cap grup es desfarà durant el trimestre per la baixa d’algun alumne. El que no es pot garantir és d’un trimestre al següent, ja que els proveïdors marquen uns números mínims per realitzar l’activitat. Si això succeís i alguna activitat s’hagués de cancel·lar per falta d’alumnes, se us comunicaria abans de les festes de Nadal.

Entre els dies 1 al 10 de desembre, s’activarà a les vostres fitxes personals del web de l’AMPA, la possibilitat de gestionar les baixes que necessiteu. Fora d’aquest termini no es podran cursar més baixes, ja que els grups ja estaran tancats amb els proveïdors.

* Si voleu inscriure els vostres fills/filles a alguna activitat amb la intenció que comencin al Gener (amb l’inici del segon trimestre), ho podreu fer fins al dia 10 de desembre. El sistema us dirà que han entrat en llista d’espera i un cop revisades les sol·licituds, us comunicarem (abans de les festes de Nadal) si és possible que el vostre fill/filla realitzi l’activitat o, pel contrari, ha de continuar en llista d’espera fins que s’alliberi una plaça.

Moltes gràcies.

AMPA ANTONI BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies