Horaris i normes de recollida de les activitats extraescolars

Estimades famílies del Brusi,

Per tal d’aconseguir que les activitats que fan els nostres fills/filles en horari no lectiu (extraescolars) funcionin el millor possible, és necessari que tots hi col·laborem respectant unes mínimes normes bàsiques d’organització:

  • Els nens d’educació infantil (P3-P4-P5) són recollits pel professorat de les extraescolars a les seves aules per tal de continuar amb les activitats de la tarda. No cal que les famílies vinguin a l’escola a les 16:30 h.
  • Els nens de cicle mitjà i superior esperen a les seves aules (si coincideixen amb l’activitat) o es traslladen a l’aula on es desenvolupa la seva extraescolar seguint les instruccions del seu tutor escolar.
  • Es pot portar berenar. Això sí, aconsellem portar alguna cosa que sigui ràpida de menjar com una fruita, un iogurt begut, etc. per no trigar més de 10 minuts en començar les classes.
  • Per tranquil·litat dels nostres fills i, sobretot, per tal de tenir un control i vetllar per la seguretat dels mateixos, és molt important que els pares/mares o qualsevol familiar que estigui a l’escola, surti de les instal·lacions no més tard de les 16:40h (una vegada hagin recollit als seus fills que no facin activitats extraescolars).
  • És fonamental que tinguem un control de la porta des de l’oficina de l’Ampa i no pugui entrar cap persona aliena a l’escola. És per això que, de cara a limitar al màxim les entrades i sortides, les portes tornaran a obrir-se a les 17:25 h per a la recollida extraescolar. Les persones que vinguin a l’oficina de l’Ampa en un horari diferent al de l’obertura de la porta, seran ateses degudament però no tindran accés al pati ni a la resta d’instal·lacions fins a les hores acordades de recollida. Han de tornar a sortir de l’escola quan acabin les seves gestions a l’Ampa.

Finalment, us recordem que s’ha de tenir molt present l’horari dels nostres fills i anar a recollir-los a l’hora que correspongui, ja que deixar-los a l’oficina de l’Ampa no és una opció. Les treballadores de l’Ampa estan fent la seva feina diària i no poden tenir la responsabilitat de vigilar els nens.
Estem segurs que posar una mica d’ordre a la recollida dels vostres fills aportarà tranquil·litat a les famílies, seguretat als nens i respecte a les activitats que fan els nostres fills i els seus professors, així com un millor aprofitament de les extraescolars.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

JUNTA DE L’AMPA

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies