Hola! El nou equip de l’AFA ja està en marxa!

Hola famílies!

Després d’unes setmanes de traspàs amb l’anterior junta, a qui agraïm de nou tota la tasca feta aquests anys, la nova junta de l’AFA ja està en marxa! En aquesta foto podeu posar-nos cara aquells que encara no ens coneixeu: 

Som la nova cara visible de l’AFA, però tots en formeu part i la vostra opinió i col·laboració és vital per construir una AFA més participativa. Comptem amb vosaltres! Per això us demanem:

1. ENQUESTA DE TEMES PRIORITARIS
Volem saber quins temes consideres prioritaris i què creus que podem millorar. Respondre aquesta breu enquesta et portarà dos minuts, i també hi trobaràs un espai per deixar les teves suggerències:

http://bit.ly/afabrusienquesta

2. COMISSIONS
Per seguir tirant endavant necessitem caps i mans, ens ajudes? Envia’ns un email si vols participar en alguna d’aquestes comissions:

-Comissió Idiomes: per fomentar la presència de l’anglès i altres idiomes a l’escola

-Comissió casals, colònies i sortides en família: per millorar les activitats de lleure i proposar-ne de noves

-Comissió festes: quan la pandèmia ens ho permeti tornarem a recuperar-les, ajuda’ns a organitzar Carnestoltes, Sant Jordi, partits esportius entre pares i fills…

-Comissió espai exterior: millorem entre tots els espais de l’escola!

-Comissió d’igualtat de gènere i diversitat: ajudem a construir un món on tots els nostres nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats permetent que desenvolupin el seu potencial i personalitat sense cap tipus d’estereotips

-Comissió de sostenibilitat: no hi ha planeta B, i el Brusi hi pot contribuir!


Esperem comptar amb tu!

Junta Afa Antoni Brusi

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies