EMAC Comunicat Dirigit A Les Famílies De Les Activitats De Música!

Benvolgudes famílies,
 
Per tal de minimitzar la pèrdua de classes, els dies que siguin festius de lliure disposició (triats per les escoles), l’Emac obrirà els seus espais per tal que els i les alumnes puguin venir a fer la classe d’instrument al nostre centre (C/Llull 51-55, 1r 4a). Per manca d’aules i perquè són grups molt nombrosos, no es realitzaran les activitats col.lectives de tallers, llenguatges, corals ni combos.
 
És important remarcar que les classes individuals d’instrument es realitzaran a la mateixa franja horària que es realitzen a l’escola habitualment (no es podran fer canvis), i pel bon funcionament d’aquesta iniciativa us demanem que comuniqueu la vostra assistència/no assistència enviant un correu a l’administració de l’escola de música a l’adreça general.emac@gmail.com

– Aquesta mesura però, NO s’aplicarà en el proper dia de lliure disposició que és el 7 de desembre, ja que és l’únic dia de lliure disposició en tot el curs que l’Emac tanca.
 
– El 21 de desembre, que en motiu de les eleccions convocades, passa a ser NO LECTIU a Escoles i Instituts, les classes només d’instrument individual també es traslladaran en el mateix horari habitual a l’Emac.


Esperem que aquesta mesura sigui ben rebuda per part de les famílies i per qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Emac trucant al  932 504 901 o bé enviant un correu a: general.em@gmail.com

 
Salutacions cordials,
 
Estudi de Música Àngels Casas

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies