Comunicat extraescolars juliol 2017

Benvolgudes famílies,

 

Us comuniquem que en breu rebreu mitjançant el vostre banc el cobrament d’instrument corresponent al mes de setembre i les matrícules de les activitats extraescolars a les quals heu inscrit els vostres fills/filles, i de les quals ja podem confirmar que es formarà grup (segons nens inscrits fins ara).

Les inscripcions continuen obertes durant tot l’agost i fins al 12 de setembre, totes les inscripcions que es facin mitjançant el web quedaran en llista d’espera i les places seran confirmades la primera setmana de Setembre.

Important: us informem que algunes de les extraescolars que ja NO han sortit per falta d’inscrits, ja se’ls ha comunicat a les famílies la cancel·lació de l’activitat per mail o telèfon.

Per altra banda, us comuniquem que hi ha alguns grups de determinades activitats que, de moment, no han arribat al nombre mínim de nens/nenes per poder confirmar-ho. És per això que no es cobraran aquestes matrícules fins a tancar el període de matriculació.

Us animem a que completeu les inscripcions a les activitats extraescolars, si encara no ho heu fet, per tal de tenir les dades finals al més aviat possible i poder comunicar-ho a les famílies.

Adjutem el llistat dels grups que de moment no poden confirmar.

Taller Cant Coral 3r a 6è

-Dansa Jazz en anglès 1d/s 3r-6è DL/DX

-Hip Hop anglès 1d/s DJ

-Taekwondo Iniciació 3r a 6è 1d/s DM

-Pre-esport 2 d/s P4-P5 DM/DJ

-Pre-esport 1d/s P4-P5 DV

Moltes gràcies i bon estiu!

AMPA BRUSI

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies