Comunicat D’EMAC Dirigit A Les Famílies De L’activitat De Música.

Benvolguts pares, mares i alumnes,

Ens adrecem a vosaltres per a donar-vos la benvinguda al nou curs 2018/2019 i per informar-vos que l’activitat de música s’iniciarà el dilluns 17 de setembre. Us desitgem doncs que gaudiu d’aquest nou curs i a continuació us detallem algunes informacions pràctiques.

CALENDARI:
Les classes de música, (individuals i col·lectives), es regiran pel calendari escolar establert per l’Escola Antoni Brusi, tant pel que fa a l’inici i finalització de les classes, com per les festivitats i dies de lliure disposició. Durant els últims dies de juny, en els que es fa jornada intensiva, les activitats de música continuaran amb normalitat.
Les activitats d’instrument, coral, llenguatge musical, Tallers de P4 i P5 comencen el dilluns 17 de setembre. El Taller de P3 s’iniciarà dilluns 1 d’Octubre.

HORARIS
Els llistats amb els horaris i professors estan penjats al suro del passadís de l’oficina AMPA.

MATERIAL PER A LA CLASSE:

  • Instrument (menys els pianistes i els alumnes que comencen aquest any*)
  • Llibreta de pentagrama.
  • Llibreta petita per apuntar què cal practicar a casa.
  • Llibres (els que demani el professor/a un cop iniciades les classes)
  • Llapis i goma.
  • Carpeta Din a4

* Els alumnes que inicien aquest curs l’instrument tan sols heu de portar llibreta de pentagrama, llibreta per a escriure, llapis i carpeta mida Din A4. Un cop iniciades les classes i quan sigui el moment oportú els i les professores us recomanaran quin instrument comprar o llogar i a on fer-ho.

ESPAI PER A DESAR ELS INSTRUMENTS:

Hi ha uns armaris a la ludoteca per tal que els i les alumnes guardin els instruments i carpetes el dia que els hagin de portar per a fer classe. Agrairem a tothom l’esforç perquè l’espai sempre estigui endreçat, tant per mantenir l’ordre dins l’escola, com per evitar que els instruments es facin malbé.

RECOLLIDA DELS ALUMNES A LA FRANJA DE MIGDIA:

  • Pels Tallers de P3 a P5 els professors/es aniran a buscar als nens al pati d’infantil.
  • Per les classes individuals serà el professor/a que anirà a buscar l’alumne al pati. En funció de l’edat i a mida que els nens i nenes es puguin anar responsabilitzant de l’hora, seran ells mateixos els que aniran a l’aula indicada per fer la classe.
  • Per les assignatures de grup com llenguatge, coral i combo, s’avisarà per megafonia i els alumnes esperaran al pati davant la porta d’entrada de l’escola per poder entrar tots junts amb el professor/a.
  • Els alumnes que venen de casa o els venen a recollir un cop acabada, hauran de deixar/esperar els nens al vestíbul de l’escola.

PER CONTACTAR AMB L’ESCOLA:

Per a temes administratius i de cobraments heu d’adreçar-vos directament a l’AMPA: ampa.brusi@gmail.com
Per a dubtes acadèmics i/o pedagògics podeu enviar un correu electrònic a la Cap d’Estudis de l’Emac: txell.emac@gmail.com

Gràcies per tot i bon inici de curs.

L’AMPA i l’equip directiu de l’escola de música EMAC.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies