COMIAT JUNTA AFA ANTONI BRUSI

Benvolgudes famílies del Brusi,

Ha arribat el moment de dir adéu. Després de 8 anys gestionant l’AFA, avui ens acomiadem amb enyorança però contents i orgullosos de tota la feina feta.  

Alguns projectes han estat tot un èxit i altres potser no tant, però sempre ho hem fet amb molta il.lusió i entrega pensant en el bé de les famílies que formen part de la comunitat del Brusi. Avui tanquem una etapa molt maca i ens emportem la motxilla plena d’aprenentatges, d’èxits i vivències que ens han fet créixer. 

És una gran experiència que recomanem enèrgicament a qualsevol de les famílies del Brusi, perquè permet donar un suport important a l’escola i a l’educació dels nostres fills i filles gràcies a una gran varietat d’activitats i habilitats que els ajuden a gaudir i a desenvolupar-se. 

Treballar de la mà amb l’escola ens ha permès obtenir un projecte comú i ben consolidat. I, si la unió fa la força, podem afirmar que el projecte actual té uns fonaments ben ferms. Volem agrair immensament a la direcció actual i anterior de l’escola tota la confiança  que ens ha donat per anar endavant i agrair també que sempre s’han sumat amb il.lusió als projectes que hem proposat.

I volem donar també molts ànims a la nova Junta i traslladar la nostra confiança en ells. Estem convençuts que ho faran molt bé. I de ben segur agrairan un cop de mà de tots vosaltres. 

Abans de marxar volem agrair l’esforç i la il.lusió de totes aquelles persones que durant tots aquests anys ens han donat suport i han invertit el seu temps en fer del Brusi un lloc fantàstic pels nostres fills i filles. Enrera queda l’esforç i la generositat de molts de vosaltres que heu acompanyat els infants del Brusi en el seu creixement. La vostra col.laboració és el llegat que deixeu en aquesta escola. Una petjada que calarà profund en els records d’infantesa dels nostres fills i filles. 

Per acabar, volem agrair a la Mari Vioque, administrativa de l’AFA, la gran feina que fa cada dia. Sense el seu compromís i dedicació la nostra tasca hauria estat molt més feixuga.
Moltes gràcies, Mari, per la teva diligència i per la teva gran qualitat humana. 

A reveure famílies! 

AFA ANTONI BRUSI 

Presidenta: Idoya Cepero
Vicepresidenta: Silvia Fernandez
Secretària: Monica Cassadó
Tresorera: Pilar Ricart
Vocal: Annalisa Facchini
Vocal: Richard Royuela
Vocal: Sonia Granados

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies