Campionat Infantil De Taekwondo Medalla De Bronze Alumna Del Brusi!

Benvolgudes famílies

Dissabte passat 11 de novembre, es va celebrar el Campionat Infantil de Catalunya de taekwondo en el poliesportiu de la Marbella. Aquest campionat va comptar amb la participació de centenars de practicants d’aquesta disciplina, entre els quals destaquem la participació d’una alumna de l’Escola Antoni Brusi.

 

Emma Catala Coutart inscrita en la categoria femenina -28 kg (2008), va aconseguir fer-se amb la tercera posició, obtenint així una medalla de bronze.
Emma porta practicant taekwondo a l’Escola Antoni Brusi des dels inicis de l’activitat, mostrant un gran interès per aprendre cada dia una mica més sobre aquest esport. Des del professorat volem agrair a Emma i a la resta d’alumnes que practiquen aquesta modalitat en el nostre col·legi, l’esforç i sacrifici que empren constantment durant el transcurs de les classes.

Així mateix, volem animar a tots els alumnes a millorar cada dia una mica més, i si els mitjans ho permeten… potser podem gaudir en més ocasions de grans actuacions dels nostres taekwondocas.

Salutacions

Kevin
Professor de taekwondo

emma

emma 3

AMPA ANTONI BRUSI

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies