ATENCIÓ IMPORTANT! REUTILITZACIÓ LLIBRES CURS 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, la nostra escola disposa d’un programa de reutilització de llibres de text que té una gran acollida, ja que redueix l’impacte econòmic per a les famílies i serveix per conscienciar en la reutilització a més de reduir l’impacte ambiental.

El programa està gestionat entre l’escola i l’AMPA, on ens encarreguem de revisar els llibres, folrar-los, si cal, i preparar els lots pels alumnes, de tal manera que els trobin disponibles al començament de curs.

Com cada any, heu rebut informació respecte aquest programa juntament amb l’informe de final de curs on s’indicava que per poder adherir-vos al programa cal pagar una quota de reutilització.

Per tal de facilitar aquest tràmit, i ja que la majoria de famílies participa del programa, aquest any l’AMPA cobrarà directament la quota mitjançant compte bancari, juntament amb la primera meitat de la quota de soci de l’AMPA.

La quota de reutilització (P3 5.50€, P4 5.50€, P5 5.50€, primer 54,50€, segon 31,44.€, tercer 28,68€, quart 28,68€, cinquè 30,48€, sisè 29,18€)  més la meitat de la quota de soci que es cobraran el dia 16 de juliol.

Les famílies que NO VULGUIN participar al programa de reutilització de llibres ho han de comunicar a l’AMPA abans del dia 30 de Juny enviant un correu electrònic a ampa.brusi@gmail.com

Totes les famílies que no comuniquin res, rebran el cobrament directament pel banc i no s’hauran de preocupar de fer la transferència.

L’acceptació del cobrament implica l’acceptació de les condicions de participació al programa de reutilització, que ja heu rebut en paper i que tornem a proporcionar a continuació:

Volem participar en el Projecte de Reutilització de Llibres de l’Escola Antoni Brusi i ens comprometem a ajudar el nostre fill/a a conservar en bon estat els llibres reutilitzables i reposar-los en cas de pèrdua o mal ús.

No fa falta portar el paper d’adhesió al programa signat a l’AMPA, ja que queda implícit en l’acceptació del cobrament.

Esperem així facilitar la gestió d’aquest programa tant per les famílies com per tota la gent que hi treballa per tal què funcioni correctament.

Moltes gràcies a tots.

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies