Novetats de la graella d’extraescolars del curs 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Ja teniu disponible al web de l’AMPA la graella d’extraescolars pel curs 2018-2019. A continuació us expliquem les novetats més destacades:

MIGDIA:

TEATRE: (Proveïdor AULES)

Aquesta extraescolar dirigida a nens i nenes de 1r a 6è de primària vol establir un primer contacte amb el joc escènic. Es treballarà la consciència del propi cos, de l’espai, l’escolta amb els companys i amb un mateix, l’ estímul-resposta, la confiança, el risc, l’exploració de diferents nivells d’energia i velocitat i es farà un incís especial en la improvisació escènica.

TARDA:

GIMNÀSTICA RÍTMICA: (Proveïdor CLUB ESPORTIU BARNA)

Dirigida a nens i nenes de P4 a 5è, aquesta extraescolar combina elements de ballet, gimnàstica i dansa, així com l’ús de diversos aparells com la corda, l’aro, la pilota, les maces i la cinta.

ESCACS: (Proveïdor EDAMI)

Una de les extraescolars de migdia de més èxit entre els nens i nenes del Brusi, s’ofereix a partir del curs que ve també a la tarda perquè les famílies de 1r a 6è puguin escollir l’horari i el dia que millor els hi encaixi. Així si algun alumne vol aprofitar els migdies per a tocar un segon instrument, divertir-se amb els Combos, descobrir el Francès, aprendre a dibuixar còmic o perdre la vergonya cantant a una Coral o fent Teatre, tindrà més facilitat per fer-ho durant el proper curs, sense haver de renunciar a jugar a Escacs.

Escacs de tarda ocuparà el lloc que fins ara ocupava l’extraescolar de Kidsbrain, que lamentablement desapareix per no poder arribar al cupó mínim de nens exigits pel proveïdor.

Esperem que us agradin les nostres novetats i que les noves extraescolars tinguin bona acceptació entre els alumnes.

Graella: http://www.ampaantonibrusi.es/resum-extraescolars-2018-2019/

AMPA ANTONI BRUSI

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 AFA Antoni Brusi Avís Legal - Cookies